Skip to main content

Betonové podstavce TREMIS
Bezpečnost a spolehlivost

Nové betonové podstavce TREMIS jsou ideální pro instalaci izolačních nebo jímacích tyčí hromosvodů, poskytují stabilní a bezpečnou platformu pro vaše zařízení. S našimi produkty získáte nejen kvalitu, ale i dlouhou životnost a minimální údržbu. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního betonu, který odolává vlivům prostředí a poskytuje stabilní základ pro vaše hromosvodné systémy.

Betonový podstavec PB 12 s klínkem

PB 12 slouží k upevnění izolační nebo jímací tyče (ø16-18 mm) na ploché pevné střeše. Výhodou betonového podstavce s klínkem je rychlost montáže na střeše. Betonový podstavec i klínek se kupují samostatně. U PB 12 se jímací tyč s klínkem umisťuje do středového otvoru v betonovém podstavci. Pro upevnění jímací tyče o ø 16 mm je třeba použít klínek 16 N – PB 12. Pro upevnění jímací tyče o ø 18 mm je třeba použít klínek 18 N – PB 12.

Betonový podstavec PB 20 s klínkem

PB 20 slouží k upevnění jímací tyče (ø16-18 mm) na ploché pevné střeše. Výhodou betonového podstavce s klínkem je rychlost montáže na střeše. Betonový podstavec i klínek se kupují samostatně. U PB 20 se jímací tyč s klínkem umisťuje do jednoho z vnitřních šestihranných otvorů v drážce. Pro upevnění jímací tyče o ø 16 mm je třeba použít 2x klínek N – PB 20. Pro upevnění jímací tyče o ø 18 mm je třeba použít 1x klínek N – PB 20.

Betonový podstavec se svorkou PB 12s

PB 12s slouží k upevnění izolační nebo jímací tyče (ø16-18 mm) na ploché pevné střeše. Výhodou
betonového podstavce se svorkou je možnost naklápění jímací tyče ve směru šipky na betonu. Proto
je nutné beton umístit na střeše tak, aby šipka na betonu byla ve směru spádnice střech. Jímací tyč se
umisťuje do středového otvoru v betonovém podstavci.

Betonový podstavec se svorkou PB 20s

PB 20s slouží k upevnění izolační nebo jímací tyče (ø16-18 mm) na ploché pevné střeše. Výhodou betonového podstavce se svorkou je možnost naklápění jímací tyče ve směru šipky na betonu. Proto je nutné beton umístit na střeše tak, aby šipka na betonu byla ve směru spádnice střech. Jímací tyč se umisťuje do středového otvoru v betonovém podstavci.